Sa ne fie teama sa cumparam online produse pentru copilul nostru???

Buna ziua ,

asa cum ne-am propus cu fiecare articol pe care-l scriem ne dorim sa transmitem informatii de un real ajutor parintilor ,copiilor si nu numai.

Prin experienta pe care am castigat-o activand de aproape 8 ani pe mediul online am constatat ca oamenii au reticiente in a face cumparaturi (in special imbracaminte) de pe mediul online. Ne propunem sa transmitem cateva aspecte care avem speranta ca vor ajuta atunci cand nu sunteti foarte hotarati daca sa cumparati sau nu de pe un magazin online produse pentru copilul dumneavoastra.

Noi www.lumealuibebe.ro  in timp am constat ca oamenii evita sa cumpere online de teama ca ceea ce pun in cos nu va fi ceea ce isi doresc cu adevarat .

In cazul achizitie de hainute trebuie sa  sa aiba in vedere uramtoarele:

-cunoasterea dimensiunilor copilului

-alegerea materialului potrivit varstei

-sa analizeze cu atentie dimensiunile afisate la produs si gama de varsta aferenta

-sa ceara telefonic (daca se poate) inforamatii stricte la produs: compozitie,mod de spalare,modul in care a fost vopsit/tratat materialul .

Este adevarat ca sunt situatii cand operatorii online nu pot da informatii foarte exacte ,uneori din lipsa de timp ,alteori din comoditate si destul de rar din necunoasterea produsului.In general oamenii care se ocupa de vanzare produselor pentru copii sunt oamni care iubesc copii si munca pe care o fac, de aceea spunem ca este putin probabil ca un operator sa nu poata sa va furnizeze informatii exacte.

Avantajul cumparaturilor online este ca le poti face de oriunde ,la orice ora si in cat timp vrei.

Un alt avantaj al cumparaturilor pe mediul online costa si in politica de retur a fiecarui site care in general este cea legala .

Avem speranta ca cei ce citesc aceste randuri capata o mai multa incredere in platformele de comert online.

O zi minunata va dorim !!

Echipa Lumealuibebe.ro

Leave a comment