Siguranta copilului…este siguranta parintelui !

Buna ziua stimati prieteni,

am gandit azi sa punem in discutie cat este de important ca noi parintii sa oferim siguranta copiilor.Siguranta copiilor trebuie oferita atat in casa cat si in plimbarile libere si nu in ultimul rand in plimbarile cu masina.

Lumealuibebe de la inceputul existentei ca magazin online de articole de copii a incercat sa promoveze cele mai bune produse de siguranta pentru copii ,gandind ca este mult mai bine sa prevenim accidentele decat sa suportam consecintele lor.

In casa avem posibilitatea de a oferi siguranta copiilor cu ajutorul produselor specifice vietii si miscarii in cadrul de interior: sigurante pentru usi ,sigurante pentru sertare,sigurante pentru geamuri,sigurante pentru colturile de mobila,covoare antiderapante pentru baie,reductoare pentru baie etc.

Folosirea acestor elemente de siguranta ne confera un grad ridicat de liniste in ceea ce priveste posibilitatea copilului de a se rani,insa nu elimina total acest aspect fiind necesara si suprvegherea unui adult.

In plimbarile in aer liber cu bebelusi exista posibilitatea utilizarii de produse aferente perioadei “primii pasi” produse ce elimina in proportie mare posibilitatea ca bebelusul sa se raneasca fiind sustinut de parinte,acestea se numesc hamuri pt mers care sunte prevazute cu dispozitive de ajustare pentru fiecare copil.

In plimbarile cu masina gama de produse ce trebuie utilizata este una diversa ,clasificata pe game de varsta si greutate.

scaune auto 0-13 kg

scaune auto 0-18 kg

scaune auto 15-36 kg

scaune auto 9-18 kg

scaune auto 9-36 kg

Lumealuibebe va pune la dispozitie cele mai bune produse pentru copii. Alegerea produselor pentru copilul dumneavoastra trebuie sa se faca in functie de varsta sa si de necesitatile sale.Tinand cont ca nu copiii aleg produsele ,noi adultii trebuie sa facem alegerea cu responsabilitate si cu documentare prealabila.Daca oferim copilului un produs necorespunzator exista riscul ca acesta sa ii produca leziuni si neplaceri.Copiii sunt responsabilitatea adultilor si trebuie sa beneficieze de maxima atentie.

Importanța scaunului auto pentru copii a încetat să mai fie un moft, este o necesitate, o metodă de precauţie pe care trebuie să o iei, în calitate de părinte. Cu toate că nu este plăcut să te gândești la evenimente triste, în general, în calitate de protector al copilului tău, trebuie să te asiguri că aportul tău la siguranţa sa a fost îndeplinit

productimage-picture-ham-pentru-bebe-baby-ono-070-860-795-800x600

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s